-19%
, ,

BEKO BDIN38531D

Beko

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа : D
 • Капацитет:15 сета
 • Димензии:81.8×59.8x55cm

25.990 ден 31.990 ден

  • ProSmart ™ Инвертер мотор
  • Автоматско отворање на вратата
  • SteamGlass® – чаши без траги од вода
  • GlassShield – Систем за нега на стакло
  • Сензор за нечистотија
  • Брзо +
  • Енергетска класа:D
  • Капацитет:15 сета
  • 8 програми
  • 5 температури
  • Одложен старт
  • LED дисплеј
  • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:81.8×59.8x55cm
Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

60cm