-20%
, ,

BEKO BDIS36020

Beko

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:81.8×44.8x55cm

19.990 ден 24.990 ден

 • Prosmart инвертер мотор
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт:1/2 – 24:00
 • LED дисплеј
 • Индикатор за завршен програм
 • Индикатор за сол
 • Overflow Safety + Aquastop
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на вода годишно:211kW
 • Потрошувачка на вода по циклус:0.73kW
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:81.8×44.8x55cm
Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

45cm

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • Prosmart inverter мотор
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:82x45x57c