, ,

BEKO BDIS38020Q

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:10 сета
 • Димензии:81.8×44.8x55cm

26.490 ден

 • Prosmart инвертер мотор
 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:10 сета
 • 4 програми
 • Одложен старт:до 24 часа
 • LED екран
 • Clean & Shine™
 • WaterSafe
 • Број на прскалки:3
 • Потрошувачка на вода по циклус:8.7L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:81.8×44.8x55cm
Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

45cm

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • Prosmart inverter мотор
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:82x45x57c