-11%
, ,

BEKO BIE 22300 X

Beko

 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • Димензии:59.5×59.4×56.7

13.790 ден 15.490 ден

 • Фурна за вградување
 • Мултифункционална
 • Халогено осветлување
 • SteamShine – чистење со пареа
 • Енергетска класа:А
 • Капацитет на фурната:71L
 • 6 функции
 • LED дисплеј
 • Вентилатор
 • Електрична скара
 • Заклучување за деца
 • Димензии:59.5×59.4×56.7
Бренд