-20%
, ,

BEKO BKS1226

Beko

 • Моќност:2600W
 • Вмукувачка моќ:345W
 • Капацитет на сад:3L
 • Индикатор за пол сад
 • Должина на кабел:9m

5.290 ден 6.590 ден

Бренд

Моќност

2600 W

тип на правосмукалка

Боја

Црвена

 • Моќност:2600W
 • Вмукувачка моќ:345W
 • Капацитет на сад:3L
 • Телескопска цевка
 • Индикатор за пол сад
 • Должина на кабел:9m