-16%
, ,

BEKO BMGB 25333 X

Beko

 • Максимална моќност:900 W
 • Моќност на скара:1000W
 • Капацитет:25L
 • 5 нивоа на моќност
 • 8 функции

15.990 ден 18.990 ден

 • Вградна микробранова печка
 • LCD дисплеј
 • Максимална моќност:900 W
 • Капацитет:25L
 • 5 нивоа на моќност
 • 8 функции
 • Грил функција
 • Моќност на скара: 1000W
 • Дигитален тајмер
 • Функција за автоматско одмрзнување
 • Брз старт
 • Автоматско готвење
 • Димензии: 38.8×59.5×39.2
Бренд