-18%
, ,

BEKO BMGB25333BG

Beko

 • Максимална моќност:900 W
 • Моќност на скара:1000W
 • Капацитет:25L
 • 5 нивоа
 • 8 функции

17.990 ден 21.990 ден

Бренд

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Дигитален тајмер
 • Максимална моќност:900 W
 • Моќност на скара:1000W
 • Капацитет:25L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Дигитален тајмер
 • ChildLock