-12%
, ,

BEKO BMOB20231BG

Beko

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Моќност:800W
 • Капацитет:20L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Дигитален тајмер
 • ChildLock

12.690 ден 14.490 ден

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Моќност:800W
 • Капацитет:20L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Дигитален тајмер
 • ChildLock
Бренд