-12%
, ,

BEKO BSSA 315 K4SN

Beko

 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:309L
 • Димензии:177.5x54x54.5cm

25.490 ден 28.990 ден

 • Led светло
 • Реверзибилна врата
 • Механичка контрола
 • Стаклени полици со висока отпорност
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:309L
 • Потрошувачка на енергија годишно:114kWh
 • Ниво на бучава:36dB
 • Димензии:177.5x54x54.5cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm