-9%
, ,

B3WF U 71042 WB

Beko

 • Енергетска класа: B
 • Капацитет: 10kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Димензии: 84x60x58cm

33.490 ден 36.990 ден

 • Полнење:фронтално
 • HomeWhiz® –  Bluetooth
 • ProSmart инвертер мотор
 • Aquawave
 • OptiSense®
 • Дигитален дисплеј
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:10kg
 • Вртежи:1400 врт./min
 • Програми:15
 • Одложен почеток
 • Потрошувачка на енергија по циклус (100):59kWh
 • Потрошувачка на вода:44 L
 • Ниво на бучење:75 dBA
 • Заштита за безбедност на децата
 • Заштита од прелевање
 • Димензии:84x60x58cm
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

10kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

B