-10%
, ,

BEKO CEG 7302 B

Beko

 • Апарат за еспресо
 • Моќност на пумпата 19Bar
 • Капацитет на резервоар:2L
 • Отстранлив резервоар за вода
 • Моќност 1350W
 • 3 различни големини на чаши
 • Отстранлив послужавник за капење
 • Прилагодлива висина на млазницата
 • Ниво на прилагодување на грубост на мелење: 13
 • Автоматско исклучување

23.490 ден 25.990 ден

 • Апарат за еспресо
 • Моќност на пумпата 19Bar
 • Капацитет на резервоар:2L
 • Моќност 1350W
 • 3 различни големини на чаши
Бренд