-21%
,

BEKO CEP 5302 B

Beko

 • Моќност на пумпата 15Bar
 • Капацитет на резервоар:1100ml
 • Отстранлив резервоар за вода
 • Моќност 1628W
 • LCD екран
 • Прилагодување на големината на шољата
 • Отстранлив послужавник за капење
 • Млеко фротер

6.690 ден 8.490 ден

 • Моќност на пумпата 15Bar
 • Капацитет на резервоар:1100ml
 • Отстранлив резервоар за вода
 • Моќност 1628W
 • LCD екран
 • Прилагодување на големината на шољата
 • Отстранлив послужавник за капење
 • Млеко фротер
Бренд