,

BEKO CFB6432XG

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • 60 cm стандарден модел
 • 300 m3/h усисна моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Стаклен штитник
 • Ниво на бучава:61-66-69dB
 • Метален филтер

4.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

 • 60 cm стандарден модел
 • 300 m3/h усисна моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Стаклен штитник
 • Ниво на бучава:61-66-69dB
 • Метален филтер