-13%
, ,

BEKO CTB6407W

Beko

  • 60 cm телескопски модел
  • 280 m3/h усисна моќ
  • 3 нивоа на моќност
  • Алуминиумски филтри

5.190 ден 5.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

  • 60 cm телескопски модел
  • 280 m3/h усисна моќ
  • 3 нивоа на моќност
  • Алуминиумски филтри