-3%
,

BEKO DEN48520XAD

Beko

 • Енергетска класа: E
 • Димензии (ШxВxД):85x60x59.8cm

27.990 ден 28.990 ден

 • Енергетска класа:E
 • Капацитет:15 сета
 • 8 програми
 • Одложен старт
 • LЕD
 • WaterSafe™
 • GlassShield®
 • Активно сушење со вентилатор
 • Автоматско дозирање
 • Оптимален детергент, ефикасно чистење
 • Брзо + 3 пати побрзо чистење
 • SteamGloss® – Чаши без траги од вода
 • Безбедносна за деца
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Годишна потрошувачка на вода:2660L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:1 kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:85x60x59.8cm
Бренд

Ширина

60cm

Инвертер мотор

Да