, ,

BEKO DIN 48430 AD

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Prosmart inverter motor
  • Енергетска класа:A+++
  • Капацитет:14 сета
  • Димензии:82x60x55cm

29.990 ден

Нема на залиха

  • AquaIntense
  • Prosmart inverter motor
  • Енергетска класа:A+++
  • Капацитет:14 сета
  • 8 програми
  • 6 температури
  • Одложен старт
  • Half Load
  • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
  • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
  • Ниво на бучава:44dB
  • Димензии:82x60x55cm
Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

60cm