, ,

BEKO DIS 26022

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • Prosmart inverter мотор
 • 6 програми 6 температури
 • Димензии:82x45x57cm

22.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

45cm

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • Prosmart inverter мотор
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2660L
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:82x45x57c