-10%
, ,

BEKO DVS05024S

Beko

 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:10 сета
 • Димензии:85×44.8x60cm

19.290 ден 21.490 ден

 • Енергетска класа:Е
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • Одложен старт:3h / 6h / 9h
 • LЕD
 • WaterSafe™
 • Индикатор
 • Безбедносна за деца
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3332L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85×44.8x60cm
Бренд

Ширина

45cm