-14%
,

BEKO FSE 67300 GW

Beko

 • Мултифункционална рерна
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален дисплеј
 • Димензии:85х60х60cm

21.490 ден 24.990 ден

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm

 • Мултифункционална рерна
 • Eнергетска класа:А
 • Капацитет на рерната:66L
 • 4 грејни зони
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален дисплеј
 • Димензии:85х60х60cm