-10%
,

BEKO FSM57300 GX

Beko

 • SteamShine®
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:55L
 • 4 грејни зони
 • 7 функции на рерната
 • LED екран
 • Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х50х60cm

23.490 ден 25.990 ден

Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

50cm

 • SteamShine®
 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:55L
 • 4 грејни зони
 • 7 функции на рерната
 • LED екран
 • Вентилатор
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х50х60cm