-6%
,

BEKO FSM67300GWS

Beko

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:72L
 • 4 грејни зони
 • Стаклокерамичка плотна

24.490 ден 25.990 ден

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:72L
 • 4 грејни зони
 • Стаклокерамичка плотна
 • Мултифункционална рерна
 • 8 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm
Бренд

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Ширина

60cm

 • Eнергетска класа:A
 • Капацитет на рерната:72L
 • 4 грејни зони
 • Стаклокерамичка плотна
 • Мултифункционална рерна
 • 8 функции на рерната
 • Механички контроли
 • Дигитален тајмер
 • Димензии:85х60х60cm