,

BEKO HCP 61310 I

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • 60 cm модел со оџак
  • 368 m3/h вмукувачка моќ
  • 3 нивоа на моќност
  • Ниво на бучава:61dB
  • Алуминиумски филтри

7.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

  • 60 cm модел со оџак
  • 368 m3/h вмукувачка моќ
  • 3 нивоа на моќност
  • Ниво на бучава:61dB
  • Алуминиумски филтри