-7%
, ,

BEKO HDCE32201X

Beko

  • 2 Грејни зони
  • On/Off индикатор

5.090 ден 5.490 ден

Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Дизајн

Тип на уред: Built-in
Тип на плотна: Sealed plate
Број на горилници / зони за готвење: 2
Боја на производот: Нерѓосувачки челик
Регуларен горилник/зона за готвење (W): 1500 W
Голем горилник/зона за готвење (W): 2000 W

Ергономија

Тип на контроли: Ротирачки

Напојување

Моќност (W): 3500 W
AC влезен напон (V): 230

Тежина и димензии

Широчина (mm): 288 mm
Длабочина (mm): 510 mm
Висина (mm): 950 mm
Тежина: 5 kg