, ,

BEKO HDCG32220FX

Beko

  • 2 Грејни зони
  • Копче за палење
  • Заштита од истекување на плин
  • Нерѓосувачки челик

6.490 ден

Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

плинска плоча

  • 2 Грејни зони
  • Копче за палење
  • Заштита од истекување на плин
  • Нерѓосувачки челик