-18%
, ,

BEKO HDMC32400TX

Beko

  • Стаклокерамичка плотна
  • 2 Грејни зони
  • Сензор контроли

8.990 ден 10.990 ден

Бренд

Ширина

30cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

  • 2 Грејни зони
  • Сензор контроли
  • Child Lock заштита за деца