-10%
, ,

BEKO HIC 64402 T

Beko

  • 4 Грејни зони
  • Автоматско исклучување
  • Hob контрол
  • Индикатор за топлина
  • Tајмер

11.250 ден 12.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

  • 4 Грејни зони
  • Автоматско исклучување
  • Hob контрол
  • Индикатор за топлина
  • Tајмер