-13%
, ,

BEKO HIC 64403 T

Beko

 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • Екран на допир
 • Број на нивоа на готвење: 9
 • Индикатор за топлина

13.990 ден 15.990 ден

 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4 грејни зони
 • Екран на допир
 • Број на нивоа на готвење: 9
 • Вкупна моќност: 6900W
 • Автоматско исклучување
 • Индикатор за топлина
 • Child Lock заштита за деца
Бренд

Боја

Црна