-10%
, ,

BEKO HIC 64404 T

Beko

  • Сензорски команди4+3  Грејни зони
  • Touch Control/Timer Индикатор за
  • топлинаДизајн без рамка
  • Заштита за деца-можност за заклучување

13.490 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

  • Сензорски команди4+3  Грејни зони
  • Touch Control/Timer Индикатор за
  • топлинаДизајн без рамка
  • Заштита за деца-можност за заклучување