-21%
, ,

BEKO HIC63401T

Beko

  • Стаклокерамичка плотна
  • 4+1 Грејни зони
  • Контрола на допир

12.990 ден 16.490 ден

  • Независна стаклокерамичка плотна
  • 3+1 Грејни зони
  • Сензор контроли
  • Индикатор за топлина
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање
  • Child Lock заштита за деца
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча