-17%
, , ,

BEKO HIC64401 1X

Beko

 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Индикатор за топлина
 • INOX рамка

12.490 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

 • 4 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Индикатор за топлина
 • INOX рамка