-6%
, ,

BEKO HIC64401

Beko

  • 4 Грејни зони
  • Сензор контроли
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање
  • Индикатор за топлина

11.790 ден 12.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

  • 4 Грејни зони
  • Сензор контроли
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање
  • Индикатор за топлина