-5%
, ,

BEKO HILM64120S

Beko

  • 4 Грејни зони:
  • 2 Електрични
  • 2 Плински
  • Странични контроли
  • Заштита од истекување на плин

14.190 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

комбинирана плоча

  • 4 Грејни зони:
  • 2 Електрични
  • 2 Плински
  • Странични контроли
  • Заштита од истекување на плин