, ,

BEKO HMM7350

Beko

  • Моќност на моторот (max): 350 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

2.350 ден

Моќност

350 W

Бренд

  • Moќност:200W
  • 5 брзини
  • Турбо функција
  • 2 пара маталки
  • Нерѓосувачки челик