-6%
, ,

BEKO HNT62340B

Beko

 • 60 cm телескопски модел
 • 352 m3 / h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Осветлување: 2×3 W
 • Алуминиумски филтри
 • Ниво на бучава:63 dB
 • Боја : црн

7.490 ден 7.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • 60 cm телескопски модел
 • 352 m3 / h вмукувачка моќ
 • 3 нивоа на моќност
 • Осветлување: 2×3 W
 • Алуминиумски филтри
 • Ниво на бучава:63 dB
 • Боја : црн