-15%
, ,

BEKO HNU 51311 S

Beko

 

 • Проток на воздух:381 m³/h
 • Ниво на бучење: min./maks 49/61 dB

6.390 ден 7.490 ден

 • Tип: Стандарт
 • Број брзини:3
 • Начин на управување:Механичко
 • Број на мотор:1
 • Проток на воздух:381 m³/h
 • Ниво на бучење: min./maks 49/61 dB
 • 2 x сијалица од 3 W, 1 x метален филтер,
 • Филтер со можност за перење во машина за садови
 • Начин на вградување: потполно вграден
Бренд

Ширина

53 cm