BEKO MC 110 T

Beko

 • Моќност:3.2KW
 • Капацитет:30L.
 • Грејни плочи:1000W/600W
 • Грејач на рерна:1600W
 • Механичка контрола

7.990 ден

 • Мини шпорет
 • Моќност:3.2KW
 • Капацитет:30L.
 • Грејни плочи:1000W/600W
 • Грејач на рерна:1600W
 • Механичка контрола
 • 3 функции на рерната
 • Конвенционално готвење
 • Електрична скара
 • Внатрешно осветлувањ

 

Категорија:
Бренд

Боја

Црна