, ,

BEKO MGB 25333 WG

Beko

 • Електронско управување
 • LCD дисплеј
 • Моќност:900W
 • Моќност на грил:1000W
 • Капацитет:25L
 • Child Lock
 • 5 нивоа
 • 9 функции
 • Дигитален тајмер

19.990 ден

Бренд

 • Вградна микробранова печка

 • Електронско управување
 • LCD дисплеј
 • Моќност:900W
 • Моќност на грил:1000W
 • Капацитет:25L
 • Child Lock
 • 5 нивоа
 • 9 функции
 • Дигитален тајмер