-11%

BEKO MGC20100S

Beko

 • Микробранова печка со грил
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Моќност на грил:900W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 9 нивоа на моќност

3.990 ден 4.490 ден

Бренд

Боја

Сива

 • Микробранова печка со грил
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Моќност на грил:900W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 9 нивоа на моќност