BEKO MGC20100W

Beko

  • Кaпацитет:20L
  • Моќност:700W

5.990 ден

  • Кaпацитет:20L
  • Моќност:700W
  • Моќност на грил:900W
  • Механички тајмер
  • Defrost функција
  • 9 нивоа на моќност
Категорија:
Бренд

Боја

Бела