-8%

BEKO MOC 20100 BFB

Beko

 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 5 нивоа на моќност

5.690 ден 6.190 ден

 • Микробранова печка
 • Кaпацитет:20L
 • Моќност:700W
 • Механички тајмер
 • Defrost функција
 • 5 нивоа на моќност
 • Заштита за деца
 • Димензии: 24.3×44.6×34.5cm
Категорија:
Бренд

Боја

Црна