-15%
, ,

BEKO RCNA 366 K40 XBN

Beko

 • Нето капацитет: 324L(215L/109L)
 • Димензии: 185.2×59.5x67cm
 • Енергетска класа:  E

27.490 ден 32.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

 • Комбиниран фрижидер
 • NeoFrost™ Dual Cooling
 • SmoothFit
 • Полица за шишиња
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на замрзнување:5-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:185.2×59.5x67cm