-7%
, ,

BEKO RCNA 366K40WN

Beko

 • Нето капацитет: 324L(215L/109L)
 • Димензии:185.2×59.5x67cm
 • Енергетска класа: E
 • Ниво на бучава: 38dB

26.990 ден 28.990 ден

 • NeoFrost
 • LED осветлување
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.683 kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Аларм за отворена врата
 • Димензии:185.2×59.5x67cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

E