-6%
, ,

BEKO RCNE 560 E60 ZGBHN

Beko

 • Нето капацитет: 514(356L/158L)
 • Димензии: 192x70x74.5cm
 • Енергетска класа: D

58.990 ден 62.990 ден

 • Prosmart инвертер мотор
 • NоFrost двојно ладење
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • Led Illumination®
 • Bluetooth
 • CoolRoom®
 • Енергетска класа:D
 • Нето капацитет:514L
 • Капацитет на замрзнување:7.8-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:356L
 • Капацитет на замрзнувачот:158L
 • Потрошувачка на енергија годишно:243.1kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Аларм на врата
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:192x70x74.5cm
Бренд

Ширина

70 cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

D