-8%
, ,

BEKO RCSA 240K40WN

Beko

 • Нето капацитет: 229L(142L/87L)
 • Димензии: 152.8×54.0x57.4cm
 • Енергетска класа: E
 • Ниво на бучава: 38dB

19.390 ден 20.990 ден

  • Комбиниран фрижидер
  • LED осветлување
  • Капацитет за јајца:6
  • Енергетска класа:Е
  • Нето капацитет:229L
  • Капацитет на фрижидерот:142L
  • Капацитет на замрзнувачот:87L
  • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
  • Потрошувачка на енергија дневно:0.58kWh
  • Реверзибилна врата
  • Ниво на бучава:38dB
  • Димензии:152.8x54x57.4cm

   

Бренд

Ширина

54cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

E