-10%
, ,

BEKO RCSA 300 K40 WN

Beko

  • Нето капацитет: 291L(204L/87L)
  • Димензии: 181.3×54.0x57.4cm
  • Енергетска класа:E
  • Ниво на бучава:35dB

18.990 ден 20.990 ден

  • Комбиниран фрижидер
  • Led осветлување
  • Енергетска класа:E
  • Нето капацитет:291L
  • Капацитет на замрзнување:4-24kg/h
  • Капацитет на фрижидерот:204L
  • Капацитет на замрзнувачот:87L
  • Автономија:16h
  • Ниво на бучава:35dB
  • Димензии:181.3×54.0x57.4cm
Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm