-11%
, ,

BEKO RFSA 240 M41WN

Beko

 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:215L
 • Број на фиоки:6
 • Ниво на бучава:36dB
 • Димензии:150,8×59,5×59,2cm

20.490 ден 22.990 ден

 • Вертикален замрзнувач
 • MinFrost
 • Freezer Guard
 • Брзо замрзнување
 • Реверзибилна врата
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:215L
 • Механичка контрола
 • Број на фиоки:6
 • Сад за мраз
 • Ниво на бучава:36dB
 • Димензии:150,8×59,5×59,2cm
Бренд

Ширина

60cm