-10%
, ,

BEKO RSSA 290 M41WN

Beko

 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:286L
 • Дневна потрошувачка на
 • енергија:0.298kWhНиво на бучава:38dB
 • Димензии:150.8×59.5×59.2cm

18.990 ден 20.990 ден

 • Фрижидер
 • Led Illumination®
 • Реверзибилна врата
 • Долготрајни стаклени полици
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:286L
 • Потрошувачка на енергија годишно:109kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:0.298kWh
 • Механички контроли
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:150.8×59.5×59.2cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 86cm до 159cm

Енергетска ефикасност

E

Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Врата: Метална врата
Боја: Бела боја
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Рачка со зглоб
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60
cm
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 370 / 368 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 370 / 368 l
Механичко управување
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук
со регулација на влажноста
CrispZone фиока за зеленчук
IonAir со DynamiCooling
Сад за јајца/лед: 1 x 7
ЛЕД осветлување на кровот
7 стаклени полици
Држач за шишиња
Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач, Сад за
шишиња без држач
Полици на вратата на ладилникот: 3 SimpleSlide полици прилагодливи
по висина, 1 горна полица прилагодлива по висина
FreshZone фиока
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 397 kWh
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
Нето тежина на апаратот: 58 kg
Бруто тежина на апаратот: 61 kg
Приклучна моќ: 60 W
Осигурувач: 10 A