BEKO SIM 3122 T

Beko

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2200W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:110gr/min
 • Резервоар за вода:240ml
 • Систем за самопрочистување

1.690 ден

Бренд

Моќност

2200W

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2200W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:110gr/min
 • Резервоар за вода:240ml
 • Систем за самопрочистување