-28%
,

Beko SIM 3126 R

Beko

Моќност:2600W
Ударна пареа: 120 g / min
Самочистењe
Резервоар за вода: 240 ml

1.790 ден 2.490 ден

Бренд

Моќност

2600 W

  • Пегла на пареа
  • Моќност:2600W
  • Ударна пареа: 120 g / min
  • Самочистење
  • Автоматско исклучување
  • Вертикална пареа
  • Резервоар за вода: 240 ml