BEKO STM 4116 B

Beko

 • Моќност:1600W
 • Дигитален дисплеј
 • Автоматско исклучување
 • Вертикална пареа
 • Интегрирана пумпа за напојување
 • Отстранлив резервоар за вода
 • Континуирана пареа 25г/мин
 • Резервоар за вода:230мл
 • Анти капење
 • Ги уништува бактериите

3.490 ден

 • Моќност:1600W
 • Дигитален дисплеј
 • Автоматско исклучување
 • Вертикална пареа
 • Интегрирана пумпа за напојување
 • Отстранлив резервоар за вода
 • Континуирана пареа 25г/мин
 • Резервоар за вода:230мл
 • Анти капење
 • Ги уништува бактериите
Категорија:
Бренд

Моќност

1600W